Home
Over ons
Wonen
Zorg
Welzijn
Werken en Leren
Nieuws
Contact
Links
Disclaimer
Ons zorgaanbod Thuiszorg Thuiszorgwinkel Indicatie aanvragen Kosten Algemene Voorwaarden

Thuiszorg Dordrecht
De Wielborgh biedt thuiszorg in Dordrecht (en omgeving) afgestemd op individuele wensen en behoeften. Wij bieden verzorging, verpleging en huishoudelijke hulp. Ook bieden wij intensieve thuiszorg in onze vier moderne woonzorg complexen in Dordrecht.

Bent of kent u iemand die op zoek is naar thuiszorg? Vraag hier meer informatie aan zodat u zich op uw gemak kunt oriënteren. U kunt ons ook bellen op 078 - 649 21 11.

Kwaliteit van leven centraal
Binnen ons aanbod van thuiszorg en hulp in de huishouding stellen onze zorgprofessionals de kwaliteit van leven centraal. Daarbinnen is uw welbevinden ons uitgangspunt.

Meer over onze zorgvisie kunt u lezen in onze brochure die u hier kunt aanvragen.

 

Over de Wielborgh Thuiszorg
Stichting de Wielborgh biedt hoogwaardige thuiszorg zonder winstoogmerk. Dat houdt in dat onze thuiszorg 100% gericht is op de kwaliteit van wonen, zorg en welzijn voor ouderen.

U bent van harte welkom voor een toelichting op onze thuiszorg aanbod in één van de vier zorglocaties in Dordrecht. Wij kunnen ook bij u langs komen voor een kennismakingsgesprek. Geef hier uw gegevens door of bel 078 - 649 21 11 voor een afspraak.